Бісквітний рулет з повидлом

Бісквітний рулет з повидлом — чудова випічка для усієї родини. Його дуже легко та швидко готувати, а результат Вам неодмінно сподобається. Готовий рулет можна прикрасити цукровою пудрою або глазур'ю.

Список ингредиентов

  • яйця5 шт
  • цукор5 ст. ложок
  • борошно5 ст. ложок
  • яблучне повидлодля начинки
  • цукрова пудрадля посипання
  • вершкове маслодля змащування форми

Способ приготовления

Розділити яйця на білки та жовтки. Збити білки міксером, поступово всипаючи цукор. Має утворитися стійка піна. Не припиняючи збивання, по одному додати жовтки та частинами всипати просіяне борошно. Перемішати тісто до однорідності.

Деко застелити пергаментом та змастити його вершковим маслом. Вилити зверху бісквітне тісто та рівномірно розподілити його ложкою. Помістити у розігріту до 190-210 градусів духовку. Випікати до рум'яності приблизно 5-7 хвилин.

На стіл викласти лист пергаменту. Посипати його цукровою пудрою. Перевернути на нього гарячий бісквіт. Обережно зняти пергамент, на якому випікався корж. Рівномірно нанести на поверхню повидло. Звернути пласт у щільний рулет. Завернути його у пергамент та залишити до повного охолодження.

Смачного!