Курячі котлети з сиром

Ці надзвичайно ніжні котлети неодмінно сподобаються усій вашій родині. Їх можна не тільки посмажити у сковорідці, але й запікати у духовці або готувати на пару. Перед подачею на стіл їх можна полити сметаною.

Список ингредиентов

  • курине філе300 г
  • твердий сир50 г
  • білий хліб без скоринок50 г
  • молоко50 мл
  • яйце1 шт
  • сільза смаком
  • чорний мелений перецьза смаком
  • панірувальні сухарідля посипання
  • оліядля смаження

Способ приготовления

Хліб замочити у молоці. Сир порізати маленькими кубиками. Курине філе порізати великими шматочками та двічі перемолоти у м'ясорубці або збити у блендері. Хліб віджати від молока та додати його до фаршу. Вбити яйце, посолити та поперчити. Ретельно все перемішати.

Зробити з фаршу пласкі коржики. По центру викладати шматочки сиру та загорнути їх повністю у м'ясний фарш. Сформувати котлетки та обкотити їх у панірувальних сухарях. Розігріти у сковорідці олію. Смажити у ній котлетки на середньому вогні з однієї стороні протягом 5 хвилин. Потім перевернути та смажити ще 5 хвилин. Накрити сковорідку кришкою та зменшити вогонь до мінімуму. Тушити котлети до готовності приблизно 10-15 хвилин.

Смачного!