Гарнір до риби

Якщо Ви не знаєте, з яким гарніром подати рибу, то обов'язково спробуйте цей рецепт. Ароматний рис з овочами не залишить нікого байдужим. До того ж, цей гарнір підходить до багатьох видів риби.

  • Основной ингредиент: рис
  • Обобщенное название: гарнир

Список ингредиентов

  • овочевий бульйон200 мл
  • круглозернистий рис70 г
  • морква1/2 шт
  • цибуля-порей50 г
  • кабачок50 г
  • помідор1 шт
  • часник1 зубочок
  • вершкове масло1 ст. ложка
  • олія1 ст. ложка
  • сільза смаком
  • прованські травиза смаком

Способ приготовления

Помідор помити та видалити серцевину. Порізати помідор маленькими кубиками. Моркву, цибулю-порей та кабачок помити та почистити. Порізати дрібними кубиками. Часник почистити та подрібнити.

У сковорідці розігріти олію та вершкове масло. Викласти у неї усі овочі та часник. Смажити протягом 5-7 хвилин до м'якості цибулі. Всипати рис та смажити до прозорості рису. Постійно розмішуючи, потроху влити бульйон, чекаючи кожен раз, доки його не вбере рис. Тушити, продовжуючи вливати бульйон, доки рис не стане м'яким. На це піде приблизно 20 хвилин. Посолити, поперчити, посипати прованськими травами, перемішати та зняти з вогню.

Смачного!