Запечені овочі

Навіть у піст можна готувати смачні та апетитні страви. За бажанням до рецепту можна додавати різні спеції за своїм смаком. Так само можна приготувати будь-які інші овочі.

  • Основной ингредиент: овощи

Список ингредиентов

  • кабачок1 шт
  • баклажан1 шт
  • болгарський перець1 шт
  • ріпчаста цибуля1 шт
  • олія4 ст. ложки
  • часник3 зубочки
  • соєвий соус2 ст. ложки
  • лимонний сік1 ст. ложка

Способ приготовления

Овочі помити та порізати середніми шматочками. Викласти їх у пакет. Часник почистити та пропустити через часничницю. Змішати його з лимонним соком, олією та соєвим соусом. Влити маринад до овочів та добре потрясти пакет. Зав`язати та залишити не менш, ніж на годину. За цей час пакет потрібно періодично перевертати.

Духовку розігріти до 190 градусів. Деко застелити фольгою або пергаментом. Викласти на нього овочі та полити їх маринадом. Помістити у духовку та запікати до готовності приблизно 35 хвилин.

Смачного!