Запечений карп
Ця риба сподобається тим, хто полюбляє смачні та корисні страви. Коропа дуже легко готувати, а результат Вам неодмінно сподобається. Риба виходить дуже ніжною та дієтичною.
- Основной ингредиент: карп
Список ингредиентов
- короп — 1,3 кг
- ріпчаста цибуля — 2 шт
- вершкове масло — 50 г
- лимонний сік — 1 ч. ложка
- цукор — 1 щіпка
- спеції — за смаком
- сіль — за смаком
Способ приготовления
Коропа випотрошити та почистити. Голову відрізати та помити рибу у холодній воді. Поперек хребта зробити з обох сторін надрізи до кісточок на відстані 2 см один від одного. Натерти рибу сіллю та спеціями. Залишити на 10-15 хвилин. Цибулю почистити та порізати півкільцями. Змішати її з цукром та лимонним соком. Добре перемішати та віджати руками.
Коропа наповнити цибулею. Натерти його з обох сторін вершковим маслом. Викласти рибу у рукав для запікання. Помістити у розігріту до 180 градусів духовку та запікати протягом 30 хвилин. Потім розрізати рукав та знову помістити рибу у духовку. Запікати ще приблизно 5 хвилин до рум`яності.
Смачного!
- Дата публикации: 10.06.13 - 06:33
- Добавлен в кулинарную книгу: 0