Запечений карп

Ця риба сподобається тим, хто полюбляє смачні та корисні страви. Коропа дуже легко готувати, а результат Вам неодмінно сподобається. Риба виходить дуже ніжною та дієтичною.

  • Основной ингредиент: карп

Список ингредиентов

  • короп1,3 кг
  • ріпчаста цибуля2 шт
  • вершкове масло50 г
  • лимонний сік1 ч. ложка
  • цукор1 щіпка
  • спеціїза смаком
  • сільза смаком

Способ приготовления

Коропа випотрошити та почистити. Голову відрізати та помити рибу у холодній воді. Поперек хребта зробити з обох сторін надрізи до кісточок на відстані 2 см один від одного. Натерти рибу сіллю та спеціями. Залишити на 10-15 хвилин. Цибулю почистити та порізати півкільцями. Змішати її з цукром та лимонним соком. Добре перемішати та віджати руками.

Коропа наповнити цибулею. Натерти його з обох сторін вершковим маслом. Викласти рибу у рукав для запікання. Помістити у розігріту до 180 градусів духовку та запікати протягом 30 хвилин. Потім розрізати рукав та знову помістити рибу у духовку. Запікати ще приблизно 5 хвилин до рум`яності.

Смачного!