Печиво на мясорубку

Це печиво виходить ніжним та красивим. Воно чудово підійде до чаю, кави або компоту. Його надзвичайно легко готувати, що робить рецепт ще більш вдалим.

Список ингредиентов

  • борошно1 кг
  • вершкове масло200 г
  • смалець200 г
  • цукор200 г
  • яйця4 шт
  • розпушувач1 ч. ложка

Способ приготовления

Просіяти борошно у миску. Додати вершкове масло та смалець. Посікти до утворення крихти. Додати яйця, цукор та розпушувач. Замісити м'яке не туге тісто, яке не буде прилипати до рук. Помістити його у морозилку на 15-20 хвилин.

Духовку розігріти до 180 градусів. На м'ясорубку надіти насадки для печива. Пропускати тісто через м'ясорубку, відрізаючи ножем невеличкі “ковбаски”-печиво. Викласти на деко, застелене пергаментом. Помістити у духовку та запікати до золотистого кольору приблизно 15 хвилин.

Смачного!