Пухкий медівник

Випічка з медом має просто надзвичайний аромат. Якщо Ви шукаєте рецепт пухкого медівника, то це саме те, що Вам потрібно. Він виходить дуже ніжним та повітряним.

  • Основной ингредиент: мед
  • Обобщенное название: медовик

Список ингредиентов

  • борошно325 г
  • подрібнені волоські горіхи1 склянка
  • вершкове масло120 г
  • цукор120 г
  • яйця5шт
  • сметана 15 %5 ст. ложок
  • мед5 ст. ложок
  • олія2 ст. ложки
  • розпушувач2,5 ч. ложки

Способ приготовления

100 г м'якого вершкового масла збити з цукром. Не припиняючи збивання, по одному додати яйця. Потім додати по черзі мед, сметану та олію. Збити все до однорідності. Частинами всипати просіяне з розпушувачем борошно, постійно розмішуючи міксером. Додати мелені горіхи та добре перемішати.

Духовку розігріти до 160-170 градусів. Форму змастити вершковим маслом та посипати борошном. Викласти у неї тісто та розрівняти поверхню. Помістити у духовку та випікати до готовності приблизно 30-45 хвилин. Перевірити на готовність його можна сухим сірником. Дати медівнику охолонути протягом 10-15 хвилин та обережно перекласти з форми на тарілку.

Смачного!