Запечені гомілки

Мабуть, це найпростіший рецепт приготування запечених гомілок. Виходять вони дуже ніжними та апетитними. За бажанням їх перед запікання можна посипати різними спеціями.

Список ингредиентов

  • курині гомілки10 шт
  • кетчуп75 мл
  • майонез75 мл
  • часник2 зубочки
  • сільза смаком
  • чорний мелений перецьза смаком

Способ приготовления

У глибоку миску викласти майонез та кетчуп. Перемішати до однорідності. Часник почистити та пропустити через прес. Додати його до соусу. Посолити, поперчити та добре все перемішати. Викласти гомілки у миску з соусом. Ретельно все перемішати та залишити маринуватися на 1 годину.

Духовку розігріти до 200 градусів. Мариновані гомілки викласти на деко. Залити їх рештою соусу з миски. Помістити у духовку та запікати голені до готовності приблизно 40-45 хвилин.

Смачного!