Пельмені

Пельмені — надзвичайно популярна та смачна страва. Якщо Ви ще не знайшли “той самий” рецепт, то спробуйте приготувати ці пельмені. За цим рецептом їх готувати дуже легко та просто, а результат обов'язково Вам сподобається.

Список ингредиентов

  • м'ясний фарш500-700 г
  • борошно3 склянки
  • вода2/3 склянки
  • яйце1 шт
  • ріпчаста цибуля1 шт
  • сільза смаком
  • чорний мелений перецьза смаком

Способ приготовления

Просіяти борошно на стіл у вигляді гірки. По центру зробити ямку та вбити у неї яйце. Влити теплу воду та всипати 1/2-1 ч. ложки солі. Замісити круте тісто. Накрити його серветкою та залишити на 30-40 хвилин. Цибулю почистити та подрібнити. Змішати м'ясний фарш з цибулею, посолити та поперчити. Добре все перемішати. Можна декілька разів сильно кинути фарш у миску, щоб зробити його більш щільним.

Тісто розкотити у пласт та вирізати з нього кружечки за допомогою скляночки. По центру викласти трохи м'ясного фаршу. Скласти кружечки пополам та щільно защепити краї. З'єднати куточки та сформувати пельмені. Відварити їх до готовності у великій кількості киплячої підсоленої води.

Смачного!