Запечене куряче філе

Цей рецепт неодмінно знадобиться Вам, якщо до Вас раптово завітають гості. Виходить філе дуже смачним та ніжним, з чудовим ароматом. За бажанням у рецепт можна додати будь-які інші спеції та зелень.

Список ингредиентов

  • куряче філе400 г
  • помідори2 шт
  • твердий сир100 г
  • часник2 зубочки
  • зелень петрушки3 гілочки
  • сільза смаком
  • спеціїза смаком

Способ приготовления

Куряче філе порізати невеличкими шматочками та викласти їх у глибоку тарілку. Додати сіль та спеції. Зелень помити, обсушити та подрібнити. Часник почистити та пропустити через прес. До курячого філе додати зелень та часник. Ретельно все перемішати.

Сир порізати кубиками. Помідори помити та порізати великими кубиками. Сік та насіння при цьому потрібно прибрати. До м'яса додати сир та помідори. Добре все перемішати та викласти на лист фольги. Щільно завернути та викласти на деко. Помістити у розігріту до 180-200 градусів духовку. Запікати протягом 20 хвилин. Потім фольгу розвернути та знову помістити у духовку. Запікати до рум'яності.

Смачного!