Ліниві вареники з творогом

Якщо Ви любите вареники, але зовсім не маєте часу на їх приготування, то Вам просто знадобиться цей рецепт. Ліниві вареники виходять дуже смачними та ніжними. Готові вареники можна полити розтопленим вершковим маслом або сметаною.

  • Кухня: Украинская кухня
  • Основной ингредиент: творог
  • Обобщенное название: вареники

Список ингредиентов

  • сир400 г
  • борошно1 склянка
  • яйце1 шт
  • цукорза смаком
  • сільза смаком

Способ приготовления

Сир пропустити через м'ясорубку або збити блендером. Додати до нього цукор, сіль та ретельно перемішати. Потім вбити яйце та перемішати до однорідності. Всипати 3-4 ст. ложки борошна та добре все перемішати.

Робочу поверхню посипати борошном та викласти на неї тісто. Скотити “ковбаску” діаметром 2 см. Розрізати її на кружечки товщиною приблизно 1,5 см. По центру кожного пальцем зробити маленьку ямку. Опустити вареники у киплячу підсолену воду. Варити їх протягом 1-2 хвилин після того, як вареники спливуть.

Смачного!