Ліниві голубці
Цей рецепт лінивих голубців знадобиться тим, хто не любить витрачати багато часу на приготування страв. Виходять ці голубці дуже ніжними та соковитими. На стіл їх можна подавати зі сметаною або улюбленим соусом.
Список ингредиентов
- м'ясний фарш — 500 г
- капуста — 400 г
- сметана 10-20 % — 250 мл
- томатная паста — 250 мл
- відварний рис — 200 г
- ріпчаста цибуля — 150 г
- сіль — за смаком
- чорний мелений перець — за смаком
- панирувальні сухарі — для посипання
- олія — для смаження
Способ приготовления
Капусту помити та порізати на квадратики шириною приблизно 1-1,5 см. Залити кип'ятком та залишити на 5-7 хвилин. Після цього воду злити, а капусту трохи віджати. Цибулю почисти та дрібно порізати. Змішати фарш з рисом, капустою та цибулею. Посолити, поперчити та добре перемішати.
З отриманого фаршу сформувати котлетки. Обкотити їх у панірувальних сухарях та обсмажити у сковорідці з обох сторін до золотистого кольору. До готовності котлетки смажити не потрібно. Викласти обсмажені голубці у форму для запікання.
Сметану змішати з томатною пастою. Залити отриманим соусом голубці. Помістити у розігріту до 180 градусів духовку. Запікати до готовності приблизно 40-45 хвилин.
Смачного!
- Дата публикации: 14.06.13 - 07:08
- Добавлен в кулинарную книгу: 2