Шоколадні мафіни

Виходять мафіни дуже ніжними, з яскравим шоколадним смаком, та розтопленим шоколадом у середині. Для начинки можна використовувати як чорний, так і білий шоколад.
Список ингредиентов
- борошно — 170 г
- вершкове масло — 100 г
- цукор — 100 г
- великі яйця — 2 шт
- чорний шоколад — 1 плитка
- какао — 2 ст. ложки
- розпушувач — 2 ч. ложки
Способ приготовления

Вершкове масло кімнатної температури збити з цукром. Додати яйця та збити все до однорідності.

Продовжуючи розмішувати, потроху додати борошно, розпушувач та какао.

Перемішати тісто до однорідності. Якщо тісто вийшло занадто густим, можно влити пару столових ложок молока.

Духовку розігріти до 170-180 градусів, формочки для мафінів заповнити тістом ( 1 ст.л ), положити по 1 шматочку шоколаду.

Закрити рештою тіста та помістити у духовку. Запікати до готовності протягом 20-25 хвилин.

Смачного!

смакота!

до чаю с цукерками
- Дата публикации: 09.05.14 - 11:15
- Добавлен в кулинарную книгу: 18
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 7)
Супер-аппетитно!

Вкусно
Вкусно и красиво