Запечені курячі гомілки

Це дуже простий рецепт приготування курячих гомілок. Страва виходить ситною та апетитною. Перед подачею на стіл гомілки можна посипати дрібно порізаною зеленню.

Список ингредиентов

  • курячі гомілки7 шт
  • велика картопля8 шт
  • бульйон1-2 склянки
  • велика ріпчаста цибуля1 шт
  • часник4 зубочки
  • сільза смаком
  • чорний мелений перецьза смаком
  • оліядля смаження

Способ приготовления

Курячі ніжки помити та обсушити. З усіх сторін посолити та поперчити. Картоплю почистити та ретельно помити. Порізати її кружечками товщиною приблизно 1 см. Обсушити картоплю паперовою серветкою. Цибулю почистити та порізати кільцями.

У сковорідці розігріти олію. На великому вогні обсмажити у ній картоплю з обох сторін. До готовності смажити її не потрібно. Перекласти картоплю на тарілку. У сковорідку викласти ніжки та смажити їх з усіх сторін протягом 10 хвилин.

Форму для запікання змастити олією. Викласти у неї цибулю. Зверху розкласти обсмажену картоплю. На нього викласти курячі ніжки. Часник почистити та пропустити через прес. Змастити ніжки часником та полити бульйоном. Затягнути форму фольгою та помістити у розігріту до 200 градусів духовку та запікати протягом 40 хвилин.

Смачного!