Тісто для піци

Піца — популярна випічка в усьому світі. Особливий смак їй забезпечує не тільки різноманітна начинка, але й тонкі коржі. За цим рецептом тісто виходить дуже ніжним та приємним у роботі.

  • Основной ингредиент: мука
  • Обобщенное название: тесто

Список ингредиентов

  • борошно4 склянки
  • вода1 склянка
  • яйце1 шт
  • цукор2 ст. ложки
  • сухі дріжджі10 г
  • сільза смаком
  • оліядля змащування

Способ приготовления

Розчинити цукор та сухі дріжджі у воді. Борошно просіяти у миску. Вбити яйце, посолити та ретельно розмішуючи, влити розчинені дріжджі. Змастити руки олією та замісити однорідне тісто. Накрити миску з тістом рушником та поставити на каструлю з теплою водою. Залишити на 30 хвилин. Потім тісто обім'яти та знову дати піднятися протягом 30 хвилин. Після цього можна приступати до формування піци.

Смачного!