Запечені шампіньйони

Якщо Ви шукаєте просту та смачну закуску, то Вам неодмінно знадобиться цей рецепт. Приготувати її можна не тільки для звичайного обіду або вечері, але й для святкового столу. Для приготування рецепту можна використовувати й інші сорти сиру, наприклад, м'який або плавлений.

Список ингредиентов

  • гриби печериці400 г
  • твердий сир80 г
  • оливкова олія1 ст. ложка
  • зелень петрушки1 пучок
  • зелена цибул1 пучок
  • сільза смаком

Способ приготовления

Усю зелень помити, обсушити та подрібнити. Часник почистити та дрібно порізати. Печериці помити та вирізати ніжки. Порізати їх кубиками. Сир також порізати кубиками. Капелюшки грибів викласти на деко. У кожен покласти по кубику сиру. Помістити у розігріту до 150 градусів духовку та запікати протягом 20 хвилин.

У сковорідці розігріту олію на середньому вогні. Викласти петрушку, цибулю та часник. Обсмажити до м'якості та додати порізані ніжки печериць. Тушити протягом 10-15 хвилин, періодично помішуючи. Посолити та зняти з вогню. Готові гриби викласти на тарілку та посипати обсмаженою зеленню з грибами.

Смачного!