Печиво «Картошка»

Це печиво знайоме багатьом ще з дитинства. Воно виходить дуже ніжним та смачним. За бажанням у рецепт можна додавати горіхи, родзинки та цукати.

Список ингредиентов

  • печиво700-900 г
  • згущене молоко380 г
  • вершкове масло200 г
  • какао5 ч. ложок
  • арахісдля прикрашання

Способ приготовления

Печиво перемолоти у м'ясорубці або у блендері. Вершкове масло збити міксером зі згущенкою. Додати какао та ще раз добре збити. Всипати крихту з-під печива та перемішати масу до однорідності. З отриманої маси сформувати печиво у вигляді картоплі. Арахіс подрібнити та прикрасити ним печиво. Помістити його у холодильник на 5-6 годин.

Смачного!