Овочеве лечо з кетчупом «Чилі»

Список ингредиентов
- кетчуп «Чилі» ТМ Торчин — 400 г
- вода — 2 склянки
- рослинна олія — 1/2 склянки
- морква — 1 кг
- цибуля — 500 г
- болгарський перець — 500-700 г
- цукор — 1-2 столових ложки
- сіль — за смаком
Способ приготовления

Набір потрібних продуктів.

Цибулю почистити та нарізати кружальцями.

Моркву теж почистити та нашаткувати.

400 гр кетчупу «Чилі»ТМ Торчин, він дасть необхідну гостроту, спеції і консистенцію, 2 склянки води та 1/2 склянки рослинної олії довести до кипіння. Потім додати 1 кг нашаткованої моркви, довести до кипіння і варити 20 хвилин.

Болгарський перець добре помити та очистити від насіння.

До кетчупу та моркви додати 500 гр різаної цибулі, довести до кипіння.

Далі додати в кастрюлю 500-700 гр різаного болгарського перцю. Добре перемішати. Довести до кипіння і варити до готовності перцю (близько 20 хвилин).

Під час варіння додати 1-2 столових ложки цукру та сіль за смаком.

Готове лечо розкласти по стерилізованих баночках і закатати.

Смачного!
- Дата публикации: 20.06.13 - 12:10
- Добавлен в кулинарную книгу: 47
- Рейтинг:4(средняя оценка: 4, всего голосов: 6)
Также смотрите рецепты:
Наташа, очень красивое лечо. Такие фотки четкие и привлекательные - Молодец!!
Лариса, спасибо!

Лечо дуже люблю, гарний рецепт!
Оля, спасибо!

потрясающе! рецепт и фото просто необыкновенные!
Марина, спасибо!! Уже попробовали вкусно )
Сколько его получается?
2-2,5л
Дожили, уже консервацию делают с химическим кетчупом! Уж хуже " Торчин"наверное и нет ничего. А нельзя взять помидоры и перец горький?
Наточка25, можно