Морква по-корейськи

Морква по-корейськи вже давно завоювала велику популярність завдяки своєму оригінальному смаку та аромату. Її можна подавати на стіл у якості самостійної закуски, додавати у салати та у різні страви.

  • Кухня: Корейская кухня
  • Основной ингредиент: морковь

Список ингредиентов

  • морква500 г
  • ріпчаста цибуля1 шт
  • олія50-60 мл
  • оцет 9 %1,5-2 ст. ложки
  • часник2-3 зубочки
  • коріандр1/4 ч. ложки
  • цукор1 щіпка
  • сільза смаком
  • червоний мелений перецьза смаком
  • чорний мелений перецьза смаком

Способ приготовления

Моркву почистити та помити. Натерти її на тертці для корейських салатів або порізати дуже тонкою соломкою. Часник почистити та подрібнити або пропустити через часничницю. Насіння коріандру роздавити пласкою стороною ножа. Цибулю почистити та дрібно порізати.

В мисочку викласти моркву. Посипати її перцем та коріндром. Додати часник та перемішати. У сковорідці добре розігріти олію. Обсмажити у ній цибулю до золотисто-коричневого кольору. Ложкою з дірочками видалити цибулю зі сковорідки так, щоб якомога більше олії залишити. Полити ароматизованим маслом моркву та добре перемішати. Влити оцет, знову перемішати та помістити на декілька годин у холодильник.

Смачного!