Жарені пиріжки

Рум'яні пиріжки, приготовані за цим рецептом, обов'язково сподобаються усій Вашій родині. Їх надзвичайний смак та аромат надовго Вам запам'ятаються. За бажанням для приготування рецепту можна використовувати будь-яку іншу начинку.

Список ингредиентов

  • сироватка500 мл
  • яблука500 г
  • борошно310 г
  • цукор100 г
  • вода2 ст. ложки
  • сухі дріжджі1 ст. ложка
  • сіль1/2 ч. ложки
  • оліядля смаження

Способ приготовления

У теплій сироватці розчинити сіль, 1/2 ч. ложки цукру та дріжджі. Потроху всипати просіяне борошно та замісити не круте тісто. Влити 6 ст. ложок олії та добре все вимісити. Помістити тісто у пакет, зав'язати його та помістити у холодильник на 1 годину. Яблука помити та видалити серцевину. Порізати їх часточками та викласти у каструлю, пересипаючи цукром. Влити воду та тушкувати на повільному вогні до загустіння, постійно помішуючи.

Готове тісто розділити на шматочки та сформувати коржики. По центру кожного викласти по 1 ч. ложці яблучної начинки. Защепити краї та сформувати пиріжки. У сковорідці розігріти олію. Смажити у ній пиріжки з обох сторін до рум'яності.

Смачного!