Ребра з чорносливом

Ця страва виходить просто надзвичайно ніжною. Її апетитний аромат та особливий смак нікого не залишать байдужим. Крім того, її дуже просто та легко готувати.

Список ингредиентов

  • свині ребра1,5 кг
  • чорнослив200-300 г
  • цукор200 г
  • оліядля смаження

Способ приготовления

Ребра обсмажити на сильному вогні до золотистого кольору. Чорнослив добре помити. У сотейник прошарками викладати ребра та чорнослив. Залити жиром, який залишився від смаження ребер. Залити водою, щоб покрити м’ясо та посипати цукром.

Поставити ребра на повільний вогонь та тушкувати їх до готовності приблизно 3 години. За цей час уся рідина повинна випаруватися. Перемішувати ребра під час приготування не потрібно.

Смачного!