Заварний крем

Існує дуже багато різноманітних рецептів кремів. Мабуть, найпопулярнішим серед них являється заварний крем, адже він чудово підходить для приготування будь-яких тортів та тістечок. За бажанням у рецепт можна додати ванільний цукор.

  • Основной ингредиент: молоко
  • Обобщенное название: крем

Список ингредиентов

  • молоко1 л
  • вершкове масло200 г
  • цукор1 склянка
  • яйця2 шт
  • борошно3 ст. ложки

Способ приготовления

Яйця розтерти з цукром та борошном до однорідності. Потроху влити молоко, ретельно розмішуючи. Поставити на середній вогонь та довести суміш до кипіння. Відразу ж зняти з вогню та охолодити до кімнатної температури. Масло розм'якшити та потроху додавати до нього молочний крем, активно розмішуючи, щоб маса вийшла ніжною та однорідною.

Смачного!