Заварний білковий крем

Такий заварний білковий крем чудово підходить для приготування різноманітних тістечок. Також його можна використовувати і для прикрашання тортів. Приготування крему не потребує багато зусиль та особливих умінь, тому цим рецептом можна сміливо користуватися навіть кулінарам-початківцям.

  • Основной ингредиент: яйца
  • Обобщенное название: крем

Список ингредиентов

  • цукор200 г
  • вода100 мл
  • яєчні білки4 шт
  • сіль1 щіпка

Способ приготовления

Цукор змішати з водою та поставити на вогонь. Довести до кипіння та варити на повільному вогні приблизно 45 хвилин, постійно помішуючи. Щоб перевірити готовність сиропу, можна капнути його у холодну воду. Якщо з остиглого шматочку можна скотити шарик, то сироп готовий.

Яєчні білки збити міксером з сіллю до стійких вершин. Тонкою цівкою вливати сироп, постійно розмішуючи міксером. При цьому сироп має бути гарячим, а не киплячим. Дати готовому крему охолонути.

Смачного!