Шоколадна глазур
Ніжна шоколадна глазур, приготована за цим рецептом, чудово підійде для прикрашання різних тістечок, кексів, мафінів та тортів. Приготування цієї глазурі забирає буквально декілька хвилин, а результат Вам обов'язково сподобається. Глазур виходить блискучою та дуже красивою. Вона достатньо швидко застигає, тому готувати її потрібно перед нанесенням на кондитерські вироби.
Список ингредиентов
- цукрова пудра — 100 г
- молоко — 5 ст. ложок
- какао — 2-3 ст. ложки
- розм'якшене вершкове масло — 1,5 ст. ложки
- ванільний цукор — 1 щіпка
Способ приготовления
Цукрову пудру змішати з какао та розігрітим молоком до однорідності. Додати м'яке вершкове масло та ванільний цукор. Розтерти глазур до однорідності.
Смачного!
- Дата публикации: 24.07.13 - 06:56
- Добавлен в кулинарную книгу: 1
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 1)
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.