Шоколадна глазур

Ніжна шоколадна глазур, приготована за цим рецептом, чудово підійде для прикрашання різних тістечок, кексів, мафінів та тортів. Приготування цієї глазурі забирає буквально декілька хвилин, а результат Вам обов'язково сподобається. Глазур виходить блискучою та дуже красивою. Вона достатньо швидко застигає, тому готувати її потрібно перед нанесенням на кондитерські вироби.

Список ингредиентов

  • цукрова пудра100 г
  • молоко5 ст. ложок
  • какао2-3 ст. ложки
  • розм'якшене вершкове масло1,5 ст. ложки
  • ванільний цукор1 щіпка

Способ приготовления

Цукрову пудру змішати з какао та розігрітим молоком до однорідності. Додати м'яке вершкове масло та ванільний цукор. Розтерти глазур до однорідності.

Смачного!