Запечені курячі стегна

За цим надзвичайно простим рецептом виходять дуже апетитні курячі стегна. За бажанням перед запіканням або після їх можна полити лимонним соком. У якості гарніра до них ідеально підходить відварений рис.

Список ингредиентов

  • курячі стегна8 шт
  • олія2 ст. ложки
  • сіль2 ч. ложки
  • чебрець1 ч. ложка
  • чорний мелений перець1-2 щіпки

Способ приготовления

Стегна помити та обрізати зайві кісточки та шкірку. Сіль змішати з перцем та чебрецем. Стегенця посипати спеціями та добре перемішати. Полити олією та знову ретельно все перемішати. Викласти стегенця шкіркою догори на деко. Помістити у розігріту до 210 градусів духовку та запікати протягом 10 хвилин. Змастити їх виділяючимся жиром та зменшити температуру до 180 градусів. Запікати стегенця до готовності приблизно 25 хвилин, періодично змащуючи їх виділяючимся жиром.

Смачного!