Запечений оселедець

На перший погляд цей незвичний рецепт не викликає багато ентузіазму. Однак якщо Ви спробуєте хоч шматочок оселедця, приготованого за цим рецептом, то не зможете відмовити собі у добавці. Ця рибка обов'язково сподобається усій Вашій родині.

Список ингредиентов

  • малосольний оселедець1 шт
  • молоко150 мл
  • ріпчаста цибуля2 шт
  • вершкове масло2 ст. ложки
  • борошно50 г
  • чорний мелений перецьза смаком

Способ приготовления

Оселедець почистити та розділити на порціонні шматочки. Добре помити та трохи обсушити. Опустити кожен шматочок у молоко та обкотити у борошні. Викласти одним шаром на деко, змащене вершковим маслом. Цибулю почистити та порізати кільцями. Викласти їх зверху на рибу.

Решту вершкового масла заморозити у морозильнику та натерти стружкою. Посипати цибулю тертим маслом та полити рештою молока. Поперчити та помістити у розігріту до 190 градусів духовку. Запікати до готовності протягом 30 хвилин.

Смачного!