Запечені курячі стегенця
Ці запечені курячі стегенця виходять дуже соковитими, з апетитною рум'яною скоринкою. Надзвичайний аромат наповнить Ваш дім ще задовго до закінчення приготування. Готові стегенця можна посипати рубленою зеленню.
- Основной ингредиент: куриные бедра
Список ингредиентов
- курячі стегенця — 1 кг
- твердий сир — 150 г
- майонез — 7-8 ст. ложок
- часник — 2-3 зубочки
- сіль — за смаком
Способ приготовления
Сир порізати пластинками. Зелень помити, обсушити та подрібнити. Часник почистити та пропустити через прес. Змішати майонез з часником та зеленню. На стегенцях під шкіркою зробити надрізи та вкласти у них шматочки сиру. Викласти у форму для запікання, посолити та змастити майонезним соусом. Помістити у розігріту до 180 градусів духовку та запікати протягом 35-45 хвилин.
Смачного!
- Дата публикации: 30.07.13 - 06:48
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.