Запечене м’ясо

Це один з найпростіших рецептів приготування запеченого м’яса. Воно виходить соковитим та надзвичайно апетитним. А його апетитний аромат просто зачарує усіх Ваших домашніх.

  • Основной ингредиент: мясо

Список ингредиентов

  • м’ясо500 г
  • яблучний оцет2-3 ст. ложки
  • олія2-3 ст. ложки
  • часник5 зубочків
  • сільза смаком
  • спеціїза смаком

Способ приготовления

М'ясо помити та обсушити. Натерти його сіллю та спеціями. Яблучний оцет змішати з 2-3 ст. ложками води та полити ним м'ясо. Посуд для запікання змастити олією та викласти у нього м'ясо. Зробити на ньому надрізи за допомогою ножа. Часник почистити та порізати часточками. Вкласти їх у розрізи на м'ясі.

Духовку розігріти до 180-200 градусів. Форму закрити кришкою та помістити у духовку. Запікати м'ясо до готовності приблизно 1 годину.

Смачного!