Запечений кролик

Це дуже смачна та ароматна страва. На її приготування потрібно витратити достатньо багато часу, але результат того дійсно вартий. Запечений кролик не залишить байдужим жодного з Ваших гостей.

Список ингредиентов

  • кролик1 кг
  • ріпчаста цибуля1 шт
  • соєвий соус2 ст. ложки
  • олія2 ст. ложки
  • лимонний сік1-2 ст. ложки
  • мед1 ч. ложка
  • сільза смаком
  • чорний мелений перецьза смаком

Способ приготовления

Тушку кролика розділити на шматочки. Цибулю почистити та порізати півкільцями. Соевий соус змішати з олією, лимонним соком та медом. М'ясо злегка посолити та поперчити. Залити маринадом та додати цибулю. Добре все перемішати та помістити у холодильник на добу.

У глибоке деко викласти шматочки кролика та цибулю. Полити маринадом та невеликою кількістю води. Затягнути деко фольгою та помістити у розігріту до 180-200 градусів духовку. Запікати м'ясо до готовності приблизно 1,5-2 години. За цей час потрібно періодично підливати википаючу воду. У кінці запікання фольгу зняти та дати кролику зарум’янитись.

Смачного!