Курячий завиванець
Курячий завиванець – надзвичайно смачна та апетитна страва. Рулетик виходить водночас і ніжним, і достатньо ситним. Він неодмінно сподобається усім Вашим близьким.
- Основной ингредиент: куриное филе
Список ингредиентов
- куряче філе — 500 г
- яйця — 4 шт
- майонез — 6 ст. ложок
- борошно — 3 ст. ложки
- рисовий оцет — 3 ст. ложки
- щавель — 1 пучок
- сіль — за смаком
- чорний мелений перець — за смаком
- орегано — за смаком
- базилік — за смаком
- спеції — за смаком
- олія — для смаження
Способ приготовления
Куряче філе помити та порізати маленькими шматочками. Посолити, поперчити, посипати спеціями та полити рисовим оцтом. Залишити маринуватися на ніч. Зранку додати 2 ст. ложки майонезу, добре перемішати та залишити ще на 1 годину. Яйця збити до однорідності з 4 ст. ложками майонезу та борошном.
Щавель помити та обсушити. Дрібно його порізати. У сковорідці розігріти олію. Влити невелику кількість яєчної суміші рівним шаром, щоб вийшов млинець. З одного краю викласти шматочки філе, а посередині – щавель. Коли яєчний млинець підсмажиться, за допомогою лопаточок завернути його у рулет. Так само зробити й решту завиванців. Перекласти їх у каструльку с товстим дном. Влити трохи води, накрити кришкою та тушити до готовності на невеликому вогні приблизно 10 хвилин.
Смачного!
- Дата публикации: 02.08.13 - 07:53
- Добавлен в кулинарную книгу: 3
- Рейтинг:4.5(средняя оценка: 4.5, всего голосов: 2)