Курячий завиванець

Курячий завиванець – надзвичайно смачна та апетитна страва. Рулетик виходить водночас і ніжним, і достатньо ситним. Він неодмінно сподобається усім Вашим близьким.

Список ингредиентов

  • куряче філе500 г
  • яйця4 шт
  • майонез6 ст. ложок
  • борошно3 ст. ложки
  • рисовий оцет3 ст. ложки
  • щавель1 пучок
  • сільза смаком
  • чорний мелений перецьза смаком
  • ореганоза смаком
  • базилікза смаком
  • спеціїза смаком
  • оліядля смаження

Способ приготовления

Куряче філе помити та порізати маленькими шматочками. Посолити, поперчити, посипати спеціями та полити рисовим оцтом. Залишити маринуватися на ніч. Зранку додати 2 ст. ложки майонезу, добре перемішати та залишити ще на 1 годину. Яйця збити до однорідності з 4 ст. ложками майонезу та борошном.

Щавель помити та обсушити. Дрібно його порізати. У сковорідці розігріти олію. Влити невелику кількість яєчної суміші рівним шаром, щоб вийшов млинець. З одного краю викласти шматочки філе, а посередині – щавель. Коли яєчний млинець підсмажиться, за допомогою лопаточок завернути його у рулет. Так само зробити й решту завиванців. Перекласти їх у каструльку с товстим дном. Влити трохи води, накрити кришкою та тушити до готовності на невеликому вогні приблизно 10 хвилин.

Смачного!