Рибні зрази

Якщо Ви полюбляєте рибні котлети, то Вам неодмінно потрібно спробувати приготувати ці зрази. Вони виходять дуже ніжними, а грибна начинка надає їм особливий смак. Їх можна подавати на стіл з відварним рисом, різними кашами, картоплею та овочевими салатами.

  • Основной ингредиент: рыба
  • Обобщенное название: зразы

Список ингредиентов

  • рибне філе800 г
  • печериці300 г
  • велика ріпчаста цибуля1 шт
  • морква1 шт
  • хліб100 г
  • молоко100 мл
  • яйця3 шт
  • зелена цибуля40 г
  • зелень кропу40 г
  • сільза смаком
  • чорний мелений перецза смаком
  • панірувальні сухарідля паніровки
  • оліядля смаження

Способ приготовления

Рибне філе помити та перемолоти у м’ясорубці. Хліб замочити у холодному молоці. Відтиснути та додати до риби. Моркву почистити, помити та натерти на крупній тертці. Ріпчасту цибулю почистити та розрізати навпіл. Одну половину подрібнити та додати до рибного фаршу. Вбити 1 яйце, посолити та поперчити. Добре все перемішати.

Печериці помити та порізати кубиками. Другу половину ріпчастої цибулі подрібнити. Розігріти у сковорідці олію та обсмажити у ній цибулю. Додати гриби та смажити все 5-8 хвилин. 2 яйця відварити круто, охолодити та почистити. Порізати їх маленькими кубиками. Зелень помити, обсушити та подрібнити. Змішати обсмажені гриби з яйцями.

З рибного фаршу сформувати кружечки. По середині покласти трохи грибної начинки та сформувати зрази. Обкотити їх у панірувальних сухарях та обсмажити у розігрітій олії до готовності.

Смачного!