Паштет з курячої печінки

Цей паштет відрізняється від інших просто надзвичайною ніжністю. Особливий смак та аромат йому надають вершки. Він неодмінно сподобається усій Вашій родині.

Список ингредиентов

  • куряча печінка1 кг
  • ріпчаста цибуля3-4 шт
  • вершки250 мл
  • молоко1 склянка
  • вершкове масло150 г
  • сільза смаком

Способ приготовления

Печінку помити та почистити. Замочити у молоці на 1-2 години. Цибулю почистити та дрібно порізати. Обсмажити разом з печінкою у розігрітій олії. Посолити та викласти у блендер. Влити вершки та збити все до однорідності. Додатково цю масу можна протерти через сито.

Печінковий паштет викласти у ємкість для запікання та помістити у розігріту до 160 градусів духовку. Тушити паштет до загустіння, періодично помішуючи. Потім дістати з духовки та залишити на 10-15 хвилин. Додати вершкове масло та дуже добре все перемішати. Викласти у форму та помістити у холодильник до повного охолодження.

Смачного!