Варення з вишень

Варення з вишень, приготоване за цим рецептом виходить дуже ароматним. Його легкий, в міру солодкий смак нікого не залишить байдужим. Це варення також чудово смакуватими у різноманітній випічці.

Список ингредиентов

  • вишні2 кг
  • цукор1,25 кг

Способ приготовления

Вишні замочити у холодній воді на декілька годин. Потім добре помити та видалити кісточки. Викласти ягідки у ємкість для варення, пересипаючи їх цукром. Залишити на кілька годин, щоб вишні пустили сік. Після цього залити 1/2 склянки холодної води, поставити на повільний вогонь та довести до кипіння. Зняти пінку та варити протягом 10 хвилин. Зняти з вогню та залишити на 10 годин.

Після цього знову довести варення до кипіння на невеличкому вогні. Розкласти у стерилізовані банки та закатати. Коли банки охолонуть, помістити їх у прохолодне місце на зберігання.

Смачного!