Грибова юшка

Ця юшка просто вразить Вас своїм надзвичайним ароматом. Плюсом цього рецепту є те, що його приготування не потребує особливих зусиль. Перед подачею на стіл юшку можна посипати зеленню.

  • Кухня: Украинская кухня
  • Основной ингредиент: грибы

Список ингредиентов

  • печериці400-500 г
  • картопля3-4 шт
  • ріпчаста цибуля1 шт
  • морква1 шт
  • сметана3-4 ст. ложки
  • борошно1 ст. ложка
  • сільза смаком
  • чорний мелений перецьза смаком
  • оліядля смаження

Способ приготовления

Картоплю почистити, помити та порізати соломкою. У каструлі довести до кипіння 1,5 л води. Викласти у неї картполю та варити її до готовності. Моркву почистити та натерти на тертці. Цибулю почистити та подрібнити. Злегка обсмажити її у розігрітій олії. Додати моркву та обсмажити овочі до золотистого кольору.

Гриби помити та натерти на крупній тертці. Додати їх до цибулі та моркви. Посолити, поперчити та тушити, доки не випарується уся рідина. Потім всипати борошно, та додати сметану. Зелень помити, обсушити та подрібнити. Додати її до грибів з овочами. Тушити все 3-4 хвилини, періодично помішуючи. Коли картопля буде готова, додати до неї гриби з овочами та соусом, у якому вони тушилися. Варити юшку ще 5 хвилин та зняти з вогню.

Смачного!