Рибний рулет

Рулет сподобається усім любителям червоної риби. Він виходить дуже ніжним та смачним. Крім того, його ще й легко готувати, а результат сподобається усій Вашій родині.

  • Основной ингредиент: семга
  • Обобщенное название: рулет

Список ингредиентов

  • малосолона сьомга400 г
  • вершковий сир400 г
  • холодна кип'ячена вода6 ст. ложок
  • желатин2 ст. ложки
  • зелень кропу1 пучок

Способ приготовления

Замочити желатин у холодній кип’яченій воді. Дати йому розбухнути. Рибне філе перемолоти у м’ясорубці. Розчинити желатин на водяній бані, трохи охолодити та влити до рибного фаршу. Ретельно все перемішати та викласти рівним шаром на харчову плівку.

Зелень помити, обсушити та подрібнити. Змішати кріп з вершковим сиром та рівномірно викласти на рибний шар. Згорнути рулет та закрити краї за допомогою харчової плівки. Помістити у холодильник мінімум на 3 години.

Смачного!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Спасибо за рецептик, буду пробовать

Аватар пользователя Ольга Михайловна Урюмцева
0 уровень