Паска в хлібопічці

Аватар пользователя missi2006
Кулинар 4 уровня
Паска в хлібопічці

Якщо Ви хочете порадувати своїх близьких паскою ала не маєте часу на її приготування, то спробуйте цей рецепт. Паска в хлібопічці виходить дуже смачною та ароматною. За бажанням готову паску можна посипати кольоровою посипкою.

Список ингредиентов

  • борошно470 г
  • цукор375 г
  • вершки 20 %100 мл
  • молоко100 мл
  • яйця3 шт
  • вершкове масло60 г
  • яєчний жовток1 шт
  • лимонний сік2 ст. ложки
  • сухі дріжджі2 ч. ложки
  • ванільний цукор2 пакетика
  • сіль1/3 ч. ложки
  • родзинкиза смаком

Способ приготовления

У чашу хлібопічки влити молоко та вершки. Зверху викласти вершкове масло. 1 яйце розділити на білок та жовток. У форму вбити 2 яйця та влити 2 жовтки.

Всипати 7 ст. ложок цукру, сіль та ванільний цукор. Влити лимонний сік, всипати борошно та дріжджі.

Додати родзинки та включити режим «Солодка випічка».

Випікати паску до звукового сигналу.

Білок збити міксером. Продовжуючи збивати потроху всипати 200 г цукру. Збивати масу, доки цукор не розчиниться та не утвориться густа піна. Гарячу паску змастити глазур'ю та дати повністю охолонути.

Смачного!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Такой можно и не пасху печь, возьму на заметочку))

Аватар пользователя snv71
4 уровень