Кріп на зиму

Взимку особливо хочеться свіжої зелені. Щоб зберегти її дуже ароматною, кріп можна заморозити. Так він збереже свій яскравий колір та смак.

  • Основной ингредиент: укроп

Список ингредиентов

  • укроп500 г

Способ приготовления

З кропу зняти усю зелень, а стебла видалити. Викласти кріп у велику миску та залити холодною водою. Залишити на кілька хвилин та перекласти у друшляк. Добре помити у холодній воді. Повторити процес замочування та промивання ще 2-3 рази.

Після цього залишити зелень у друшляку на декілька хвилин. Коли вода стече, розкласти кріп на рушнику. Залишити його на 1-2 години, доки він повністю не просохне. За цей час зелень потрібно перемішувати, перекладаючи шари знизу нагору.

У целофанові пакети викласти підготованій кріп. Потім ретельно випустити все повітря. Зав’язати пакети на вузлики та помістити у морозильну камеру.

Смачного!