Котлети з курячого фаршу

Котлети з курячого фаршу

Ці ніжні котлети сподобаються як дорослим, так і дітям. Вони готуються дуже просто та швидко, а виходять соковитими та смачними. На гарнір до них можна подати картопляне пюре. Або подавати з овочами.

Список ингредиентов

  • курячий фарш500 г
  • батон2 шматочки
  • молоко3 ст. ложки
  • яйце1 шт
  • ріпчаста цибуля1 шт
  • олія50 мл
  • сільза смаком
  • чорний мелений перецьза смаком

Способ приготовления

Батон покришити та замочити у молоці.

Потім відтиснути його. Цибулю почистити та пропустити через м’ясорубку. Змішати курячий фарш з яйцем, батоном та цибулею.

Посолити, поперчити та добре все перемішати, щоб фарш став однорідним.

Вологими руками сформувати з фаршу котлетки. Розігріти у сковорідці олію та обсмажити у ній котлетки з обох сторін до золотистого кольору.

Потім влити трохи води, накрити сковорідку кришкою та тушити котлети на повільному вогні до готовності приблизно 15 хвилин.

Смачного!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

очень вкусно!!!

Аватар пользователя Олежа Я
0 уровень