Рибний паштет
Цей паштет сподобається усім, хто полюбляє рибу. Він виходить дуже ніжним та смачним. Перед подачею на стіл паштет можна прикрасити листочками зелені.
Список ингредиентов
- філе тріски — 300 г
- вершкове масло — 100 г
- морква — 1 шт
- ріпчаста цибуля — 1 шт
- сіль — за смаком
- чорний мелений перець — за смаком
Способ приготовления
Моркву почистити, добре помити та натерти на крупній тертці. Цибулю почистити та подрібнити. У сковорідці розтопити вершкове масло. Обсмажити у ньому цибулю та моркву до м'якості. Філе порізати шматочками та додати до овочів. Посолити, поперчити та смажити рибу до готовності.
Після цього філе разом з овочами двічі перемолоти у м’ясорубці. До отриманої маси додати масло, яке залишилося від смаження риби. Ретельно все перемішати, викласти у форму та помістити у холодильник до повного охолодження.
Смачного!
- Дата публикации: 16.08.13 - 10:33
- Добавлен в кулинарную книгу: 3
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 1)
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.