Рибний паштет

Цей паштет сподобається усім, хто полюбляє рибу. Він виходить дуже ніжним та смачним. Перед подачею на стіл паштет можна прикрасити листочками зелені.

  • Основной ингредиент: рыба
  • Обобщенное название: паштет

Список ингредиентов

  • філе тріски300 г
  • вершкове масло100 г
  • морква1 шт
  • ріпчаста цибуля1 шт
  • сільза смаком
  • чорний мелений перецьза смаком

Способ приготовления

Моркву почистити, добре помити та натерти на крупній тертці. Цибулю почистити та подрібнити. У сковорідці розтопити вершкове масло. Обсмажити у ньому цибулю та моркву до м'якості. Філе порізати шматочками та додати до овочів. Посолити, поперчити та смажити рибу до готовності.

Після цього філе разом з овочами двічі перемолоти у м’ясорубці. До отриманої маси додати масло, яке залишилося від смаження риби. Ретельно все перемішати, викласти у форму та помістити у холодильник до повного охолодження.

Смачного!