Часниковий хліб

Аватар пользователя Disertniza
Кулинар 5 уровня

Цей хліб виходить дуже смачним та ароматним. Готується він буквально за декілька хвилин та не потребує зусиль. На стіл його потрібно подавати у гарячому вигляді.

  • Основной ингредиент: батон
  • Обобщенное название: хлеб

Список ингредиентов

  • батон1 шт
  • вершкове масло150 г
  • зелень петрушки2-3 пучки
  • часник3 зубочки

Способ приготовления

Часник почистити та пропустити через часничницю. Зелень петрушки помити, обсушити та подрібнити. М'яке вершкове масло змішати з часником та петрушкою. Батон порізати шматочками товщиною 1,5 см. Кожен добре змастити з однієї сторони часничним маслом. Зліпити їх, щоб знову утворився батон. Загорнути його у фольгу та закріпити краї. Помістити у розігріту до 220 градусів духовку та випікати протягом 5-7 хвилин.

Смачного!