Салат з курячої печінки

Цей салат сподобається тим, хто полюбляє нові незвичні смакові поєдання. Салат виходить дуже смачним та достатньо легким. Його можна готувати як у святкові, так і у звичайні дні.

Список ингредиентов

  • куряча печінка350 г
  • болгарський перець2 шт
  • листя салату100 г
  • ріпчаста цибуля1 шт
  • насіння соняшнику50 г
  • оливкова олія7 ст. ложок
  • лимонний сік1 ч. ложка
  • сіль1 щіпка
  • чорний мелений перець1 щіпка

Способ приготовления

Курячу печінку помити та залити окропом. Залишити на 5 хвилин, після чого обсушити та порізати крупними шматочками. У сковорідці розігріти 3 ст. ложки олії. Смажити у ній печінку до легкого золотистого кольору, постійно помішуючи. Перекласти на тарілку та остудити.

Болгарський перець помити та видалити серцевину. Порізати м’якоть соломкою. Розігріти у сковорідці 2 ст. ложки олії. Обсмажити у ній перець до м’якості. Потім перекласти його на тарілку та остудити. Цибулю почистити та порізати тонкими півкільцями. Насіння соняшника злегка підрум’янити на сухій сковорідці. Салат помити, обсушити та крупно порізати.

У миску викласти печінку, болгарський перец, цибулю, насіння соняшнику та листя салату. 2 ст. ложки олії збити з лимонним соком, сіллю та чорним перцем. Полити салат цим соусом та обережно все перемішати.

Смачного!