Кабачки по-корейськи

Якщо Ви полубляєте гострі салати, то Вам потрібно приготувати цей рецепт. Кабачки по-корейськи виходять дуже смачними з яскравим ароматом прянощів. Прикрасити салат можна листочками зелені.

Список ингредиентов

  • кабачки2 шт
  • велика морква1 шт
  • часник5 зубочків
  • олія50 мл
  • оцет 9 %3 ст. ложки
  • цукор1 ч. ложка
  • сіль1 ч. ложка
  • суміш мелених перців1/2 ч. ложки
  • спеції для корейської морквиза смаком

Способ приготовления

Кабачки помити та почистити. Натерти їх на тертці для корейських салатів. Часник почистити та натерти на дрібній тертці. Додати його до кабачків. Полити оцтом та посипати спеціями. Ретельно все перемішати та дати настоятися деякий час.

Моркву почистити, помити та натерти на тертці для корейських салатів. У сковорідці розігріти олію та смажити у ній моркву протягом 2 хвилин. Додати цукор, сіль та суміш перців. Перемішати і зняти з вогню. Швидко перекласти моркву до кабачків та добре все перемішати. Дати повністю охолонути та помістити у холодильник на 2-3 години настоятися.

Смачного!