Грибна юшка

Грибна юшка, приготована за цим рецептом, виходить дуже ароматною та смачною. Її насичений смак нікого не залишить байдужим. За бажанням грибну юшку можна подавати на стіл з відварною локшиною та зеленню.

  • Кухня: Украинская кухня
  • Основной ингредиент: грибы

Список ингредиентов

  • курка1,5 кг
  • сушені білі грибі50 г
  • ріпчаста цибуля1 шт
  • морква1 шт
  • корень петрушки1 шт
  • лавровий лист2-3 шт
  • сільза смаком
  • чорний мелений перецьза смаком
  • духм'яний перець горошкомза смаком

Способ приготовления

Курку замочити у холодній воді на дві години. Потім помити та викласти у каструлю. Залити холодною водою, поставити на великий вогонь та довести до кипіння. Потім воду злити та знову помити курку у холодній воді. Знову викласти у каструлю та залити чистою водою. Поставити на вогонь та довести до кипіння. Зменшити вогонь та варити курку протягом 1 години, періодично знімаючи пінку.

Гриби помити та викласти у окрему каструльку. Залити водою та поставити на вогонь. Варити їх протягом 1 години, при необхідності додаючи воду. Потім додати гриби до курки разом з бульйоном. Посолити, додати лавровий лист та духм'яний перець. Моркву та цибулю почистити та викласти у каструлю з грибами та куркою. Варити юшку до готовності курки. Після цього зняти юшку з вогню та видалити моркву та цибулю.

Смачного!