Фаршировані перці

Мабуть, у кожного є свій улюблений рецепт фаршированих перців. Якщо ж Ви шукаєте щось нове, то спробуйте цей рецепт. Ці перці виходять надзвичайно смачними та ніжними. На стіл їх можна подавати зі сметанним соусом, у якому вони тушилися.

  • Основной ингредиент: перец

Список ингредиентов

  • болгарський перець8-10 шт
  • м'ясний фарш400 г
  • відварений рис200 г
  • морква200 г
  • цибуля200 г
  • сметана150 мл
  • томатна паста150 мл
  • сільза смаком
  • чорний мелений перецьза смаком
  • оліядля смаження

Способ приготовления

Цибулю почистити та дрібно порізати. Моркву почистити та натерти на дрібній тертці. У сковорідці розігріти олію. Обсмажити у ній половину цибулі. Додати половину моркви та смажити до золотистого кольору. Фарш змішати з рисом. Додати обсмажені овочі та добре все перемішати. Посолити, поперчити та знову перемішати.

Болгарські перці помити та відрізати верхушку. Видалити серцевину та наповнити перці приготовленою начинкою. Сметану змішати з томатною пастою. У каструльку викласти цибулю та моркву. Додати сметанну суміш та добре перемішати. Зверху викласти фаршировані перці. Залити водою так, щоб вона доходила до середини перців. Поставити на середній вогонь та накрити каструлю кришкою. Тушити до готовності приблизно 40 хвилин.

Смачного!