Віденський сирник

Сир – дуже корисний продукт, який містить багато вітамінів. Якщо Ваші близькі не полюбляють сир у звичайному вигляді, то спробуйте приготувати для них цей сирник. Він виходить надзвичайно ніжним та ароматним і обов’язково усім сподобається.

  • Кухня: Австрийская кухня
  • Основной ингредиент: творог
  • Обобщенное название: сырник

Список ингредиентов

  • сир900 г
  • густа сметана1 склянка
  • вершкове масло270 г
  • цукор1 склянка
  • борошно10 ст. ложок
  • картопляний крохмаль5 ст. ложок
  • панірувальні сухарі4-5 ч. ложок
  • родзинки1/2 склянки
  • яйця9 шт
  • ванільний цукор2 пакетика
  • розпушувач1 пакетик

Способ приготовления

Відділити білки від жовтків. Збити білки до утворення стійкої піни. 250 г м'якого вершкового масла збити міксером з ванільним цукром, цукром та жовтками, щоб утворилася однорідна пишна маса. Продовжуючи збивати, додати сметану. Сир протерти через сито або збити блендером. Родзинки помити т обсушити.

Борошно просіяти з розпушувачем та крохмалем. Не припиняючи збивати масляну масу, всипати борошняну суміш та додати сир. Потім частинами додати білки, обережно перемішуючи ложкою знизу вгору. Додати родзинки та знову акуратно перемішати.

Духовку розігріти до 160 градусів. Деко застелити фольгою або пергаментним папером. Змастити вершковим маслом та посипати панірувальними сухарями. Викласти зверху тісто рівним шаром. Помістити у духоку та випікати до готовності приблизно 2 години. За цей час духовку краще не відкривати, щоб сирник на опав.

Смачного!