Пиріг з грушами

Цей пиріг надзвичайно простий у приготуванні та практично не потребує ніяких зусиль. Пиріг виходить дуже смачним та ароматним. За бажанням його можна прикрасити тертим шоколадом.
- Время приготовления: 45 минут
- Количество порций: 6-8
- Основной ингредиент: груши
- Обобщенное название: пирог
- Участие в конкурсе: Розфарбовка «Чарівний врожай»
Список ингредиентов
- цукор — 1 склянка
- борошно — 1 склянка
- яйця — 3 шт
- груші — 3 шт
- ванільний цукор — 1 пакетик
- розпушувач — 1 ч. ложка
- вершкове масло — для змащування
Способ приготовления

Інгредієнти.

Яйця збити з цукром та ванільним цукром. Всипати борошно з розпушувачем та ретельно перемішати. Отримане тісто має бути схоже на сметану середньої густоти. Груші помити та очистити від шкірки та серцевини. Розрізати кожен фрукт на 8 частин.
Форму змастити вершковим маслом та влити у неї тісто. Зверху розкласти шматочки груш та помістити форму у розігріту до 150-180 градусів духовку. Випікати пиріг до готовності приблизно 30 хвилин. Готовність пирога можна перевірити сухим сірником.

Смачного!
- Дата публикации: 28.08.14 - 07:09
- Добавлен в кулинарную книгу: 13
- Рейтинг:4.875(средняя оценка: 4.9, всего голосов: 8)
Также смотрите рецепты:
Швидко і смачно.
Швидко і смачно.
Вкусный и очень ароматный пирог!
Вкусняшный пирог!
Вот бы кусочек! 
вкусный пирог!
Обязательно приготовлю! Хороший рецепт!