Рогалики з варенням

Якщо Ви полюбляєте рогалики з варенням, то спробуйте цей рецепт. Він надзвичайно простий, а результат не залишить байдужим нікого. Готові рогалики можна посипати цукровою пудрою.

Список ингредиентов

  • борошно350 г
  • вершкове масло220 г
  • сметана 20 %200 мл
  • варення150 г
  • цукор2-3 ст. ложки
  • розпушувач1/2 ч. ложки

Способ приготовления

Вершкове масло розтопити на водяній бані. Перелити його у миску та додати цукор і сметану. Перемішати все до однорідності. Борошно просіяти з розпушувачем та всипати до масляної суміші. Замісити м’яке тісто та загорнути його у пакет. Помістити у холодильник на 1 годину.

Після цього тісто розділити на 6 однакових частин. Кожну розкотити у круг товщиною 3 мм. Розрізати їх на рівні трикутники. З широкого краю покласти варення та звернути трикутнички у рулетики. Деко застелити пергаментом та викласти на нього рогалики. Помістити у розігріту до 180 градусів духовку та випікати до готовності приблизно 30 хвилин.

Смачного!