Бісквітне тістечко з масляним кремом

Ці тістечка – чудовий десерт, який сподобається як дорослим, так і дітям. Вони виходять надзвичайно ніжними та смачними. Прикрасити тістечка можна кокосовою стружкою, пелюсточками мигдалю та фруктами.

Список ингредиентов

  • варене згущене молоко380 г
  • вершкове масло200 г
  • борошно6 ст. ложок
  • цукор6 ст. ложок
  • яйця5 шт
  • смажений очищений арахіс50-70 г
  • вишневий сиропдля просочування

Способ приготовления

Відділити білки від жовтків та помістити їх у холодильник. Жовтки збити міксером до білого кольору. Всипати 4 ст. ложки цукру та ще раз ретельно збити міксером. Охолоджені білки збивати на невеликій швидкості до появи піни. Збільшити швидкість та збивати, доки маса не перестане виливатися з мисочки. У самому кінці збивання всипати решту цукру.

Борошно просіяти з розпушувачем. До жовтків додати 2/3 збитих білків. Обережно перемішати ложкою знизу вгору. Всипати все борошно та перемішати до однорідності. Потім додати решту білкової піни та так само акуратно перемішати.

Деко застелити пергаментом та рівномірно викласти на нього приготоване тісто. Помістити у розігріту до 180 градусів духовку. Випікати до золотистого кольору протягом 10-12 хвилин. Готовність бісквіту можна первірити сухим сірником. Дати коржу повністю охолонути та розрізати на квадратики або вирізати коржики формочками. Просочити кожен вишневим сиропом.

М’яке вершкове масло збити міксером до посвітління та збільшення у об’ємі. Продовжуючи збивання, по одній столовій ложці додавати згущене молоко. Збивати крем, доки він не стане пишним та однорідним. Арахіс подрібнити та додати у крем. Ретельно все перемішати. Кожен шматочок бісквіту змастити кремом. З’єднати їх попарно та змастити боки та поверхню кожного тістечка масляним кремом.

Смачного!