Кавовий десерт

Цей десерт просто приголомшує своїм надзвичайним ароматом. Його легка та ніжна консистенція просто зачарує усих Ваших гостей. Готовий десерт можна посипати тертим шоколадом.

Список ингредиентов

  • вершки 33-35 %300 мл
  • цукор150 г
  • яєчні жовтки3 шт
  • розчинна кава3 ч. ложки
  • желатин2 ч. ложки

Способ приготовления

Замочити желатин у 100 мл холодної кип’яченої води. Каву розчинити у 1 склянці гарячої води. Жовтки збити з цукром та поставити на водяну баню. Прогрівати до повного розчинення цукру, постійно розмішуючи. Потроху влити каву, продовжуючи розмішувати. Потім додати желатин та прогрівати масу до однорідності.

Зняти жовтковий сироп з вогню. Вершки збити міксером та влити до них теплий сироп. Збити масу до однорідності та розлити у формочки. Помістити у холодильник на декілька годин до повного охолодження.

Смачного!