Полуничне сорбе

Хочете поласувати смачним та корисним десертом? Вам неодмінно потрібно спробувати це полуничне сорбе. Його ніжний смак та яскравий колір підкорить як дорослих, так і дітей.

Список ингредиентов

  • заморожена полуниця600 г
  • цукор70 г
  • лимонний сік1 ст. ложка
  • вода1 ст. ложка

Способ приготовления

У каструльку влити воду та лимонний сік. Всипати цукор та поставити на повільний вогонь. Довести до кипіння, постійно помішуючи. Відразу ж зняти з вогню та дати сиропу охолонути. Полуницю збити у блендері до однорідності.

Продовжуючи збивати, тонкою цівкою влити сироп. Збити масу до однорідності та перелити її у ємкість. Помістити у морозилку на декілька годин до повного застигання. За цей час сорбе потрібно декілька разів перемішати. Готовому сорбе дати постояти при кімнатній температурі та розкласти у креманки.

Смачного!